2. nov. 2015

10-0 til Han der oppe

Da jeg var liten husker jeg så godt hvordan jentene i gata pakka sammen litt godt å spise og drikke i en sekk, før vi tuslet ut i marka. Ut på piknik. Om piknik er noe som er veldig appellerende til oss nordmenn, det vet jeg ikke, men jeg vet at også norske jenter i India elsker å dra på piknik(!). På taket, i hagen, på soverommet eller i parken er vel i grunn bare detaljer, men kosen rundt å sitte på teppet med brus og god mat er opplevelse nok. Heldigvis er det ikke alltid på taket vi drar på piknik, nå er jo været så fint og kjølig at vi kan gå ut og være lengre i solen med lek og morro.


Så på en nydelig lørdag pakket vi i bilene med familien, "tante" og "onkel"  for å feire "tantes" bursdag. Hun er jo så heldig at hun kan feire sin bursdag ute, siden hun har bursdag på høsten, det ville jo være for kaldt å feire den inne på denne årstiden.


Og for å lære dere noe nytt så er altså ikke cricket eller sjakk Indias nasjonalsport, det er nemlig landhockey, men det er jo cricket vi spiller for å få en ordentlig piknik i India.

Vi lekte mange leker blant annet "cone-tower" som kidsa kalte det. Her var vi ikke så ekstremt flinke noen av oss,bare Han der oppe som slo til og blåste like greit ned kjeglene(10-0 til Han der oppe), men det gjør ikke noe så lenge vi kan ta kule bilder. Så i tørr ku-bæsj og utrolig tørt gress la sjefen seg ned for å knipse, han mente selv at det var verdt det.


 Og for de som har barn så er jo en liten bekk noe av det beste med selve utflukten. Her lekte vi at vi fisket, og noen ganger fisket vi ballene som falt nedi, vi lekte også "hvem-kan-krangle-mest-på-kanten-uten-å-falle"(foreldrenes favoritt lek).





 Vi lot nesten sola gå ned over haugen før vi dro hjemover, veldig gøy å ha med seg noen staute karer som kan passe på når det blir mørkere.


Like før vi dro hjem kommenterte en av oss hvor stille det hadde vært, helt uten en "fan"skare. Det skulle heldigvis ikke mer til enn det for da kom plutselig noen av gutta i gata for å se på oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar