22. okt. 2010

Misjonsprosjekt

Nå er det bare noen uker til jeg reiser til Colombia sammen med disipplene på skolen. Det blir utrolig gøy, og vi skal få oppleve mye på den korte tiden vi er der. Vi skal være med på en kjærlighets brigade, som går ut på å hjelpe narkomane, uteliggere og gatebarn til å få nye klær, litt stell og mat. En hel dag skal vi stå å dusje, klippe negler og hår, kle på, mate og evangelisere for uteliggere i Bogota, hovedstaden i Colombia.
De siste årene har de gjort det sånn at vi dekker det som trengs til brigaden, og det har blitt mer og mer til et misjonsprosjekt. I år prøver vi å skrape sammen det vi klarer å dekker mye mer en brigaden, som koster 20 000 kr. Det er slik at vi kan dekke noen av utgiftene som trengs for at disse som kommer på brigaden og blir nye på utsiden, skal få en kjangse til å komme på rehab og bli nye på innsiden også. Vi skal besøke disse rehab sentrene som tilhører el pacto(misjonsforbundet i Colombia) de har rehab for kvinner, for menn og for barn. Alle skal få en kjangse til å bli nye.

Jeg er veldig stolt av menigheten hjemme som har klart å samle inn nesten 10 000 kr. Og i tillegg til det har vi hatt misjonsløp på skolen, hvor vi enda ikke har et skikkelig tall i fra, men til nå har vi dekket brigaden 2 gangr i alle fall! Dette er skikkelig bra!

Misjonsløp copy

Til uka skal vi ha basar på skolen, Ansgarkveld. Vi skal først ha poster hvor folk kan komme å kjøpe ting på, som feks masasje eller et vennebilde. Så skal vi ha basar me mange gode gevinster. Jeg skal blant annet male 2 bilder som skal være gevinster. Alle som går på Ansgar må huske å ta ut mange penger og bruke de på misjonsprosjektet.

DSC_0623

Her er et bilde av den ene gevinsten, kanskje DU trenger et bilde på veggen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar