22. okt. 2010

Lay dow your weapon, he will fight your battles

En veldig god kompis av meg spurte i sommer om jeg kunne male et bilde til han. Det skulle ikke være noe spesielt bilde, men det er alikevell gøy med et oppdrag inni mellom. 

2010-08-05 15.33.16

På bilde står det “lay down your weapon, he will fight your battles” tanken bak det har ikke noe spesielt med min kompis å gjøre, men det er spesielt til alle sammen.
Som mennekser liker vi å være selvstendige å gjøre ting helt selv. Vi kommer opp i ulike situasjoner hver dag som krever noe av oss. Ting som kan være vanskelig å takle. Når vi blir sjuke har kroppen en egen hær som angriper bakteriene. Når vi møter på vanskeligheter i livet har vi noen våpen, en liten hær som vi setter imot. Vi prøver å kjempe mot det som er vanskelig.

Som kristen så oppfordrer Gud til at vi skal legge fra oss vårt eget våpen. Overgi kampen til han å han vil la oss få seier over den.
Vi ser det igjen mange ganger i bibelen hvor Israelsfolket kjemper uten våpen, bare med leir krukker og fakler klarte di å vinne en hel krig. Mange ganger vinner de kriger mot alle som prøver seg, så lenge de legger ned sitt eget våpen, sin egen ego, og lar Gud styre striden.

Prøv det du. Gi deg selv og dit våpen til han, så vil han fri deg ut fra “fienden”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar